February cravings

Färg tilltalar mig, det gör det inte så ofta, men just nu dras jag till allt med färg. De där skorna kunde jag inte motstå. Rosa stod det, men jag tycker de är mer orange/röda. Fast varierar beroende på ljus. Skönaste på länge också. Jag prioriterar alltid inredning framför kläder, helt enkelt för att jag tycker det är mycket roligare. Kläder är inget intresse för mig utan något man har på sig. Den perfekta baddräkten är denna svarta från Ganni, älskar den. Och klänningen från Rodebjer med magiskt fall i ryggen ska jag använda flitigt i sommar. Resten drömmer jag vidare om.

I’m drawn to colorful pieces and clothes, they make me happy. This is not always the case but I guess the long dark winter has done this to me. The shoes, the perfect swim suit from Ganni and the dress from Rodebjer will be my favourites this spring and summer, the rest remain a dream.

  1. Shoes in pink/orange/red depending on light, Adidas
  2. Straight blue jeans from Toteme
  3. Dish towel in perfect pink linen, Artilleriet
  4. Very nice and simple mirror that fits everywhere Artilleriet
  5. pH 5 in red! Wonder if I would get tired of the red, but it is appealing! One day I will buy a pH.
  6. Copenhagen pot in yellow! from Artilleriet
  7. Drop shaped carpets in a great color scale, like those two the best, by AYTM at Rum21
  8. Perfect black swimsuit, from Ganni
  9. Olympia dress from Rodebjer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.