New Carolina

verrier11

Jag samlar bilder på inomhusfönster eftersom vi hade tänkt bygga ett som en avdelare i vårt vardagsrum. För att dela in det i en kontorsdel och en soff-/loungedel. Sprang på de här bilderna som är en studio i Madrid. Älskar fönsterna, färgerna och dekoren på glasdörrarna, den sparsamma möbleringen och de öppna ytorna!

I came across pictures of this amazing space in my hunt for indoor windows. We’re planning to build one as divider in our open livingroom area. Love this Madrid studio that can be rented for various events or pop-ups. The colors, the windows and the decor on the glass door! The green plants and the open areas are great too.

verrier3

verrier2

verrier9

verrier1

verrier8

verrier01

verrier7

Photos: Nueva Carolina and SF girl

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.